Laatste update corona pandemie.

Nederland is nu volledig in de ban van het coronavirus. Recentelijk is besloten om onze terreinen dicht te houden tot in ieder geval 1 juni 2020.

Wij kunnen niet uitsluiten dat deze crisis langer gaat duren dan nu is voorzien, maar hopelijk komt er snel een einde aan deze situatie.
Wij blijven ons uiterste best doen om waar en wanneer nodig (creatieve) oplossingen te vinden en zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.


Andere informatie

De NCC is met een aantal andere caravanclubs en camperclubs een samenwerkingsverband aangegaan waardoor leden van deze clubs gebruik kunnen maken van de kampeerterreinen van de NCC tegen het dagtarief (zie NCC tarieven ) + elektra + een bedrag aan toeristenbelasting per persoon per nacht.
 
Alliantieleden kunnen niet deelnemen aan rally's/evenementen die georganiseerd worden door de NCC en ook geen terrein- of zwerfabonnement afsluiten of het kampeermiddel parkeren, hiervoor moet men lid zijn van de NCC. 
Bent u Alliantielid en wilt u reserveren voor een kampeerterrein? Kijk dan verder bij: Reservering NCC terrein voor Alliantieleden.

Aanvullende gegevens