Lid worden

JA, U WILT LID WORDEN VAN DE NEDERLANDSE CARAVAN CLUB!

De contributie bij de Nederlandse Caravan Club bedraagt in 2021 € 67,00 voor een heel kalenderjaar. Voor het lidmaatschap betaalt u pro rato, dus naarmate het jaar is gevorderd, betaalt u minder. Voor de invulling van het lidmaatschap kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals:

  • Het kamperen per overnachting tegen het tarief ad € 14,10 per equipe, ongeacht of dit 2 personen zijn of b.v. 5 personen uit hetzelfde huishouden;
  • Een zwerfabonnement, waarbij u telkens gedurende maximaal 28 dagen op een terrein verblijft, waarna u het kampeermiddel verplaatst naar een van de andere terreinen, voor weer maximaal 28 dagen.
  • In bovenstaande gevallen betaalt u hiernaast de werkelijk verbruikte hoeveelheid stroom via een stroommeter + de geldende toeristenbelasting per persoon.
  • Kijk voor alle mogelijkheden op deze website, onder ‘Wat is de NCC’.
    Maak kennis met de club, de rustige in de natuur gelegen terreinen, desgewenst het contact en de gezelligheid..

Hoe gaat het in zijn werk?

U wordt lid van de Nederlandse Caravan Club door het aanmeldingsformulier in te vullen dat u kunt bereiken door op onderstaande knop te drukken.

Ja ik word lid

Personen van 18 t/m 23 jaar krijgen bovendien een korting van 50% op de contributie! Klik op de groene knop hieronder om lid te worden van de Nederlandse Caravan Club voor personen van 18 t/m 23 jaar:

 

Vul het formulier geheel in en stuur het op naar:

Nederlandse Caravan Club
Postbus 8177
6710 AD Ede

Hoe gaat het dan verder?

U krijgt dan een pakket voor nieuwe leden toegestuurd, uw ledenpas en een stroommeter.
De contributie wordt via een door u gegeven machtiging geïnd.
Mocht u hiernaast prijs stellen op een zwerfabonnement, dan wordt dit jaarlijks in twee delen geïnd: in maart en in mei.
Bij voortzetting van het lidmaatschap wordt jaarlijks in januari de contributie automatisch geïnd.

Welkom bij de Nederlandse Caravan Club!

Ledenpas 2015

Aanvullende gegevens