Wat doet de JKC


Het belangrijkste wat de JKC doet is het vermaken van de kinderen binnen de NCC. Dit doen ze door een aantal leuke weekenden per jaar te organiseren. Deze weekenden hebben een eigen thema en een eigen leeftijdscategorie. De thema's van deze weekenden zijn ieder jaar anders en proberen we zo gevarieerd mogelijk te houden.

De JKC organiseert het allergrootste gedeelte van haar weekenden zelf. Daarnaast ondersteunt zij bij grote NCC-evenementen, zoals bijvoorbeeld het Paas- en het Pinksterweekend, de NCC-kampcommissie door het jeugdprogramma van deze weekenden voor haar rekening te nemen.
Naast het organiseren van deze activiteiten onderhoudt de JKC ook een eigen pagina in het NCC-blad "De Caravan". Hier staan iedere maand allemaal leuke dingen in zoals: kleine spelletjes, recepten en leuke weetjes.

De JKC heeft ook een Facebookpagina en een Instagram account. Op de JKC-facebookpagina kunt u de verschillende evenementen vinden die nog plaats gaan vinden. Ook komen er leuke foto’s op te staan van de weekenden. Daarnaast worden er regelmatig andere leuke berichten gepost. En op onze Instagram kunt u leuke foto’s vinden.
 JKC: jeugd kamp commissie  Jeugdkampcommissie  jeugdkampcom

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de JKC.

Jeugdkampcommissie JKC: Jeugd Kamp Commissie jeugdkampcom

Aanvullende gegevens