Wat doet de JKC


Het belangrijkste wat de JKC doet is het vermaken van de kinderen binnen de NCC. Dit doen ze door een aantal leuke weekenden per jaar te organiseren. Deze weekenden hebben een eigen thema en een eigen leeftijdscategorie. De thema's van deze weekenden zijn ieder jaar anders en proberen we zo gevarieerd mogelijk te houden. Mocht je zelf een leuk idee hebben dan kan je dat laten weten aan de secretaris van de JKC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en misschien gebruiken we jouw thema!

De JKC organiseert het allergrootste gedeelte van haar kampen zelf. Daarnaast ondersteunt zij bij grote NCC-evenementen, zoals bijvoorbeeld het Paas- en het Pinksterkamp, de NCC-kampcommissie door het jeugdprogramma van deze kampen voor hun rekening te nemen.
Naast het organiseren van weekenden onderhoudt de JKC ook een eigen pagina in het NCC-blad "De Caravan". Hier staan iedere maand knutseltips, recepten en andere leuke weetjes. Ten slotte heeft de JKC op internet een Facebookpagina. Hier kan de jeugd ook tussen de evenementen door elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en foto's bekijken. Je vindt onze groep gemakkelijk via www.jkc.ncc.nl. Om lid te worden van deze groep moet een lidmaatschap aangevraagd worden, en daarna is alle inhoud zichtbaar.

Aanvullende gegevens