Voor wie is de JKC

De Jeugd Kamp Commissie is voor jong en oud! Over het algemeen organiseren wij weekenden voor de leeftijden van 4 t/m 16. Uitzonderingen daarop zijn bijvoorbeeld het Paas- en het Pinksterweekend, deze organiseren we dan ook vaak samen met de NCC-kampcommissie.

De JKC organiseert voor de verschillende leeftijdscategorieën opzichzelfstaande evenementen!

Voor de jongste onder ons organiseert de JKC de 4 t/m 7 weekenden. Tijdens deze evenementen doe de kinderen verschillende activiteiten die voor de kleinste het leukst zijn! Voorbeelden van dit soort kampen zijn: het Disneykamp, het Restaurant in Nood kamp en het JKC op Reis kamp.

Voor de middelste categorie organiseert de JKC de 8 t/m 11 weekenden. Tijdens deze weekenden worden de kinderen non-stop vermaakt met allerlei leuke en actieve spellen. Weekenden onder deze leeftijdscategorie zijn bijvoorbeeld: het Kook en Bak kamp en het Voetbalkamp.

De jongeren mogen natuurlijk ook niet ontbreken, voor de kids van 12 jaar en ouder organiseert de JKC de zogeheten 12+ weekenden. Actie, plezier en spanning mogen hier natuurlijk niet ontbreken. Weekenden onder deze noemer zijn bijvoorbeeld: het CSI kamp, het Wie Is De Mol?, Kamp en het Horrorkamp.

Ben je ouder dan 16 jaar? En klinkt de JKC je nou als muziek in de oren? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar onze Ledencommissie om je aan te melden als JKC’er! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Een groep NCC.'ers

Aanvullende gegevens