Voor wie is de JKC

pasen 2010 zeewolde 0295 320x200De JKC organiseert het hele seizoen weekenden voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar zijn natuurlijk andere thema’s van toepassing dan voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. En ook voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar valt er genoeg te beleven.

De JKC organiseert voor alle leeftijdscategorieën eigen evenementen. Op deze manier kan de JKC er voor zorgen dat alle kinderen een programma krijgen dat perfect op hen is afgestemd.

4 t/m 7

De jongste leeftijdscategorie waar de JKC weekenden voor organiseert is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Disneykamp, het Ridders en Prinsessenkamp en het Cowboy & Indianenkamp. Rond deze thema's worden het hele weekend lang allerlei leuke en spannende activiteiten georganiseerd, onder goede begeleiding van de JKC'ers.

 

8 t/m 12

De jeugd van 8 t/m 12 jaar heeft zich de afgelopen jaren onder andere kunnen vermaken op het Voetbalkamp, het Peter Pan-kamp en het Kook en Bakkamp. Tijdens deze kampen worden de deelnemers de hele dag actief bezig gehouden en natuurlijk ontbreekt ook de speurtocht in het donker niet!

12 t/m 16

Maar ook de oudere jeugd wordt niet vergeten. Voor de kinderen van 12 tot en met 16 jaar worden uitdagende weekenden georganiseerd, zoals het Wet 'n Wild Zeilkamp, waar alle kinderen een hele dag zeilles krijgen, of het JKCSI, waar de deelnemers precies één weekend de tijd hebben om een duistere moord op te lossen...

17 jaar of al ouder?

Ook als je ouder bent dan 16 hoef je bij de JKC niet buiten de boot te vallen. Je vindt jezelf misschien te oud om met een leuk kamp mee te doen maar dat betekent niet dat je helemaal niet meer hoeft te komen. Vanaf 17 jaar ben je van harte welkom om zelf bij de JKC te komen. Dan leer je gelijk hoe je zelf een leuk kampje kan organiseren met thema’s die je zelf leuk vindt. Als je geïnteresseerd bent, kun je mailen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kan je de andere JKC’ers helpen met hun kampen en ideeën. Een leuke manier om met nieuwe vrienden de weekenden door te brengen.
Aanvullende gegevens