De Jeugd Kamp Commissie (JKC)

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. De JKC is er voor jou!
Bij de NCC wordt er ook voor kinderen veel georganiseerd. Hiervoor zorgt de Jeugd Kamp Comissie (JKC). Dit is een team van enthousiaste jongeren van 17 jaar en ouder die ongeveer 8 keer per jaar spectaculaire jeugdkampen voor kinderen vanaf 4 jaar organiseert.

Pinksterkamp

Met de JKC is er dus altijd wel een evenement waar jij spannende activiteiten kunt doen met leeftijdsgenootjes. Zo zijn er evenementen speciaal voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, waarbij we gaan knutselen, speurtochten lopen en spelletjes spelen.
Jaargrenskamp
Met evenementen voor de jeugd van 8 t/m 11 jaar gaan we vaak het bos in, met elkaar de strijd aan in verschillende sporttoernooien en doen we spannende speurtochten in het donker.

De jongeren van 12 t/m 16 jaar kunnen helemaal los gaan met vlottenbouwen, droppingen en survivaltochten. En als je dan 17 bent kun je natuurlijk zelf lid worden van de JKC en samen met een leuke vriendengroep evenementen organiseren en begeleiden. Kortom: ook voor de jeugd is er dus genoeg te beleven bij de NCC!

KanocoverWil je meer weten over de evenementen van de JKC? Kijk dan even op JKC Online: jkc.ncc.nl. Hier vindt je foto's van JKC evenementen en kun je meteen zien welke evenementen er komend seizoen op het programma staan.
Wil je meer weten over de JKC zelf? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot snel bij de JKC!

Heb je leuke foto's tijdens een JKC evenement gemaakt en wil je die delen met de JKC? Mail de foto's of een link waar we ze kunnen vinden dan naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens