Meer over rally's

Voor en door NCC-leden worden rally's georganiseerd. Deze kampeerreizen hebben jaarlijks een andere bestemming en er is variatie in de reisduur: van een week tot meer dan tien dagen in het buitenland. Rally’s worden zowel binnen als buiten het hoogseizoen georganiseerd volgens richtlijnen van de NCC. Er is altijd ervaren en enthousiaste reisleiding aanwezig.
De rally’s hebben een gezamenlijk basisprogramma, maar daarnaast is er altijd ruimte en vrijheid in het programma voor eigen initiatieven. De rally’s worden georganiseerd op basis van vrijwilligheid door leden van de NCC. De initiatiefnemers kunnen door hun jarenlange ervaring of door hun kennis van plaatselijke en landelijke omstandigheden de mooiste en interessantste rally’s uitzetten. De rally’s hebben doorgaans een thema, zoals cultuur, sport, natuur, folklore enzovoort. Belangrijk om te weten is dat de reizen georganiseerd worden voor verschillende doelgroepen binnen de NCC.

Kampeerplaatsen worden natuurlijk vooraf gereserveerd. De inzet van iedere deelnemer is welkom. Deelnemers zijn echter altijd vrij om zelf hun gang te gaan. Niets moet, alles is bespreekbaar. Verplaatsingen tijdens een rally zijn niet in groepsverband. Willen deelnemers de tocht samen rijden, dan moeten ze dat zelf afspreken. Organisatie door leden zelf heeft als voordeel dat de prijs laag is, zeker als de prijs wordt vergeleken met commerciële aanbiedingen.

De rally’s staan in de evenementenkalender vermeld op de website en worden gepubliceerd op de site in het ledendeel en in ons clubblad De Caravan of in de Nieuwsbrief, die de leden per mail ontvangen. Maar ook op Facebook kunt u een kijkje nemen. Om een indruk te krijgen van de rally’s die volgend jaar georganiseerd worden zie www.facebook.com/NCC-Rallys-774810165924098.

 

Aanvullende gegevens