Activiteiten

Elk  jaar worden  weekend- en midweek-activiteiten georganiseerd rond uiteenlopende thema’s.
 
Er is namelijk altijd wel een NCC-lid met goede contacten, waardoor deuren open gaan die normaal gesproken gesloten blijven! Dat levert bijzondere en daardoor ook betaalbare activiteiten op, door de vrijwillige inzet van NCC-leden.
 
Voorbeelden van weekend- of midweek-activiteiten zijn:
deelname aan grote evenementen, zoals Sail Amsterdam of bijvoorbeeld de Stoomdagen. Soms staat uw caravan zelfs op het evenemententerrein! 
 
Activiteiten met een sportief karakter, zoals wandelen, fietsen, zeilen, skiën, survival, jeu de boules, bridge of klootschieten. Ook activiteiten met een cultureel element, zoals bezoek aan (theater-) voorstellingen.
 
 
De natuur beleven door met ervaren gidsen op zoek te gaan naar otters of met de caravan een weekend op het terrein van de Hoge Veluwe verblijven.
 
 
nieuweklompWeekends met technische instructie, zoals aanbrengen van zonnepanelen of "movers" maar ook instructie en oefenen in het (achteruit) rijden met de caravan het zogenaamde klomprijden Zie rijvaardigheid
 
 
 
 
Weekends speciaal voor kinderen, zoals met St. Nicolaas of zelfs een bezoek aan Eurodisney. Of  een Kano- en Survival-weekend in de Ardennen voor de oudere jeugd. Overigens is bij de andere activiteiten soms een speciaal kinderprogramma.

Aanvullende gegevens