Bureau

De NCC als organisatie kent vele functionarissen en bestuurders, die allen vanuit hun woonplaats ergens in Nederland functioneren, op basis van vrijwilligheid en een groot gemeenschappelijk enthousiasme voor de club. Om binnen een dergelijke organisatiestructuur doelmatig en slagvaardig te kunnen werken, worden hoge eisen gesteld aan communicatie, met name voor wat betreft de bereikbaarheid qua "tijd" en "plaats" .
Het geheel krijgt nog een extra dimensie wanneer je stilstaat bij het gegeven dat NCC-ers per definitie actieve caravanners zijn die er veelvuldig op uit trekken. 
NCC Bureau
In contrast hiermee wordt een centrale plaats ingenomen door het permanente kantoor van de NCC te Ede, waar professionals werkzaam zijn in het kader van het assisteren en adviseren van het bestuur, uitvoering van beleid, financiële- en ledenadministratie, ledenservice, secretariaat en ondersteunende werkzaamheden voor commissies.

Telefonische bereikbaarheid bureau
Het NCC-bureau is telefonisch bereikbaar onder het algemene telefoonnummer (0318) 61 91 24.
Uw telefoontje komt binnen op onze ledenservice, die van 9 tot 12 uur bemand wordt.

Daarnaast beschikt het NCC-bureau over twee extra lijnen
Voor vragen over bestuursaangelegenheden, de terreinadministratie, facturen van leveranciers en declaraties van vrijwilligers. (0318) 74 34 23
De boekhouder is rechtstreeks bereikbaar op (0318) 74 34 24.

In verband met de voortgang van de werkzaamheden verzoeken wij u vriendelijk de medewerkers van het bureau uitsluitend 's morgens tussen 9 en 12 uur te bellen. Na 12 uur krijgt u een antwoordapparaat.
 
Voor vragen van financiële aard kunt u terecht bij de financiële administratie van de NCC, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor vragen op het gebied van ledenaangelegenheden bij de ledenservice, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor bestuurlijke en beleidszaken bij het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Nederlandse Caravan Club
Bezoekadres: Klinkenbergerweg 2-10, 6711 MK Ede.
Postadres: Postbus 8177, 6710 AD EDE
Telefoon: (0318) 61 91 24
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bankrekening: 

Bank IBAN BIC
ABN•AMRO NL39 ABNA 0485 8210 60 ABNANL2A
ING (vereniging) NL61 INGB 0000 1784 69 INGBNL2A

Ten name van Nederlandse Caravan Club, Ede
 
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40408739
Uittreksel KvK..

Aanvullende gegevens

National cpr online