Vallée du Lot

 Departement Lot

Kaart Lot camping


Camping du Ruisseau du Treil 
46160 Larnagol
telefoon +33 (0) 5 65 31 23 39
fax +33 (0) 5 65 31 23 27 
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Internet http://www.lotcamping.com

Beheerders
Eigenaars: Mike en Ros Kanter.

Aanmelden
Kan telefonisch, schriftelijk, per fax of per e-mail.

Ligging
Tussen twee groene heuvels doorsneden door een snelstromend beekje dat onmerkbaar uitmondt in de rivier de Lot.

Toegangswegen
Camping du Ruisseau du Treil ligt langs de D662, tussen Cahors en Cajarc, bij de dubbele bocht 300 m voorbij het dorp Larnagol, richting Camping River Lot inritCajarc aan de linkerzijde van de weg. Op een afstand van 150 m van de Lot. Coördinaten: N44º28.407' E001º47.012 Hoogte: 142m

Aard van het terrein
Het terrein strekt zich uit over drie hectaren, een stuk groen in een beboste vallei juist buiten het dorpje Larnagol, en heeft 49 standplaatsen, voor wie dat wil is er voldoende schaduw. Er zijn meer dan voldoende aansluitingen voor water en elektriciteit. Het terrein heeft twee zwembaden waarvan er één geleidelijk overgaat naar een ondiep gedeelte.

Aard van de omgeving
Interessante, nog niet toeristisch ‘platgelopen’ omgeving. U maakt alleen al een prachtige rit langs de Lot naar Larnagol. Onderweg ziet u bijvoorbeeld op afstand, aan de overkant van de Lot, St. Cirq Lapopie dat beslist een bezoek waard is. Een rit naar het bekende Rocamadour is een aparte belevenis als je de moeite neemt om ‘binnendoor’ te gaan. Natuurliefhebbers komen in departement Lot zeker aanhun trekken.

Recreatie
Op het terrein mogelijkheden voor tafeltennis, pétanque, volley- of voetbal. In het dorp is er voor de liefhebber een kasteel te bezichtigen met actuele kunst. Informatie bij he t bureau van het terrein.

Winkelmogelijkheden
Het terrein heeft verder een kleine winkel en een bibliotheek. Voor de boodschappen kunt u terecht in Cajarc (9 km): een supermarkt, een bakker en slager. Een soort tuincentrum waar ook de lokale gasfles te koop is en een elektro-installateur voor voorkomende elektro-ongemakjes. Een terrasje voor het kopje koffie of het wijntje en elke week een kleine markt. Voor méér (grote) supermarkt naar Figeac (ca. 30 km)

Toiletaccommodatie
Twee sanitaire blokken staan tot uw beschikking, één aan elke kant van het terrein, met alle benodigde kindvriendelijke faciliteiten en comfort. Een wasmachine is aanwezig en een koelkast voor kampeerders met tent.

Vuilnis
In de containers bij de ingang van het terrein. Glas/flessen in containers bij het centrum van Larnagol en onderweg naar Cajarc bij de eerste parkeerplaats langs de weg.
Huisdieren
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Elektra
Elektra-aansluiting CEE, 10A.

Tarieven
Laagseizoen: € 15,70. Hoogseizoen: € 21,10. Voor een caravan met twee personen per nacht inclusief elektra maar exclusief toeristenbelasting € 0,40 p.p.p.n.
Warm douchen is gratis.
Huisdieren: € 2,-.
Internetten tegen vergoeding.

Bijzonderheden Eigenaren spreken Engels.
Op het terrein is kleine bar aanwezig.

 

 

 

Aanvullende gegevens