Chauffailles, Frankrijk Camping Municipal Les Feuilles 
Chauffailles 1, FrankrijkPostadres 18 Rue du Chatillon,
71170 Chauffailles, Frankrijk.
telefoon +33 385 264812

e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internetsite:  http://mairie.orange.fr/chauffailles71/

70 plaatsen
De camping is geopend van 1 mei t/m 30 september.

Beheerder
Bij het kantoor (7.30-9.00 en 18.00-21.00 uur); op de overige tijden kan men, indien de beheerder niet aanwezig is, zelf een plaats uitzoeken.

Toegangswegen
Vanaf Eindhoven circa 780 km, autosnelweg Maastricht, Luik, Luxemburg, Metz, Nancy, Dijon, Beaune, Chalon, Macon, richting Lyon tot afslag Belleville (nr. 30), daarna volgt men richting Beaujeu, Les Escharmeaux, Chauffailles. Daarna staat de camping goed aangegeven.

Aard van het terrein
Het terrein is gelegen in de prachtige groene heuvels aan het riviertje de Botoret aan de voet van de bergen van de Beaujolais en heeft voor het grootste deel afgebakende plaatsen met naar wens veel schaduw of zon. U kunt hier genieten van de natuur, de rust en de stilte waar men trots op is.

Recreatie
Het verwarmde buitenzwembad ligt op circa 150 meter buiten het terrein en is open van half mei tot half september. Voor foto’s zie de internetsite. Vanaf het terrein zijn er schitterende aangelegde wandelroutes in de heuvels in de omgeving en er is een mooie visvijver bij het kasteel. Ook is er bij dit kasteel een jeu de boulesterrein.

Aard van de omgeving
Gedurende uw verblijf in het prachtige landschap van Chauffailles kunt u de rijke historie aan Romaanse kerkjes en mooie kastelen bekijken of een tocht maken door de vele wijngaarden en prachtige natuurparken en genieten van de internationaal bekend staande gastronomie. Chauffailles is inmiddels binnen de NCC bekend door de Zuid-Bourgondië-rally’s.

Winkelmogelijkheden
In Chauffailles zijn een drietal supermarkten en vele andere goed gesorteerde zaken. Diverse leuke terrasjes en goede restaurants. De loopafstand van het terrein tot het centrum is vijf minuten.

Toiletaccommodatie
Het terrein heeft twee sanitairgebouwen, warme douches, twee wasautomaten en een afwasplaats. Verder een toilet en douche voor gehandicapten.
                                                      Chauffailles Frankrijk-  

Huisdieren Zijn welkom.
Bijzonderheden

De beheerder spreekt Frans en enkele woordjes Engels, maar Will Lathouwers,NCC-lid woont in Chauffailles en kan eenieder met raad en daad bijstaan.

Aanvullende gegevens