Camping en gîte Eyharche - BARCUS

90, Chemin Eyharche
64130 BARCUS
Pyrénées Atlantiques
Aquitaine


Telefoon: 0033-559-289452

Mobiel:   (0033) 7-81764426 

EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerders, eigenaars:
Erik en Alinda van Dijk

Aanmelden
Kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail. 

Ligging
Midden in de natuur, op het platteland, aan de voet van de Pyreneeën. Camping Eyharche is omringd door prachtige natuur en glooiende weilanden.
Via
een steile weg te bereiken. 
Ongeschikt voor Campers.

Toegangswegen
Regio Aquitaine - departement Pyrénées Atlantiques
Postcode : 64130 BARCUS

Vanuit het dorp Barcus volg je de D347 richting de Madeleine/Tardets. Vervolgens volg je de groene bordjes met daarop 'Chambres d'hôtes Eyharche'. Uiteindelijk kom je uit bij een oud schuurtje links met daar tegenover rechts een weg die omhoog gaat. Deze weg leidt naar de camping. Lijkt de weg je te steil (caravan) ? Bel ons en we trekken je met onze 4x4 omhoog
GPS Coordinaten: 43.1602, -0.8271

Aard van het terrein
Op deze minicamping/çamping à la ferme zijn 6 riante plaatsen. Veel privacy, zicht op de Pyreneeën, nieuw sanitair met wasmachine en een echt bijzondere plek om uw vakantie door te brengen. Midden in de natuur, op het platteland, aan de voet van de Pyreneeën en in alle vrijheid. In Barcus, bij Nederlanders. Een exclusief, stil plekje voor een onvergetelijke verblijf. 

Aard van de omgeving
Kamperen op de boerderij, gelegen op het platteland Barcus (Baskenland). Mooi uitzicht op de Pyreneeën. Visvijver : vang uw eigen forel ! Lekker op de bbq. Ongeveer 10 minuten van Barcus (30mn van Oloron St. Mary) 40 minuten van de Pyreneeën, op 1,5 uur rijden van de zee. Vind hier natuur en rust op verschillende manieren. Veel wandelmogelijkheden. U vindt er ook tal van andere recreatieve activiteiten in de buurt (Avonture Park, rafting, markten, zwembaden), een bezoek aan prachtige steden zoals Oloron St. Marie, Lourdes, St. Jean Pied de Port, Pau, Biarritz, Bayonne.

Winkelmogelijkheden
Barcus is een dorp van ongeveer 750 inwoners. Er is een bakker, twee slagers, een supermarkt, een apotheek en een medisch centrum, drie restaurants, een hotel / restaurant voor fijnproevers en een postkantoor.  Meer en grotere winkels zijn te vinden in Mauleon (15 km) en Oloron-Sainte-Marie (18 km).

Toiletaccommodatie
Nieuw sanitair met wasmachine

Vuilnis
Er wordt alles aan gedaan het afval zoveel mogelijk op een verantwoorde manier af te voeren. Dus vragen we aan onze gasten hun afval ook te scheiden in de daartoe bestemde afvalbakken. (Plastic, plastic flessen, glas, papier, etensresten -compost-) Onze dieren eten het oude brood van onze gasten en we scheiden het afval zodat het gerecycled kan worden.

Tarieven
Tarieven per dag: (hoogseizoen:juli en augustus) 

Staanplaats

Hoogseizoen

Laagseizoen

(tent of caravan)

€ 4,50

€ 4,00

Elektriciteit

€ 3,50

€ 3,50

Persoon

€ 5,00

€ 4,00

Kinderen tot 6 jaar

€ 3,00

€ 2,50

Taxe de séjour

€ 0,22

€ 0,22

Hond (alléén in overleg en alléén wanneer de hond is aangelijnd!)

€ 1,50

€ 1,50


NCC clubleden ontvangen 5% korting op vertoon van een geldige ledenpas.

Meer informatie op de website van Camping Eyharce à Barcus.

Aanvullende gegevens