Gemeente Brielle
De Lepelaar (watersportmogelijkheden)
1 ha, 42 plaatsen
(in gebruik sinds 1970)
Postadres

NCC-clubterrein De Lepelaar

Brielse Veerweg 6,     
3231 NA  Brielle,
telefoon (0181) 41 73 38,                                     Klik op de zeskant voor
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                               een foto-impressie.
Kaartpositie: N 51°54'46" - O 4°10'49"

 

Brielle nr.6
 

Beheerder:

 

Wie van tot 
Charry en Ruud Wognum 7 april    30 april
Tineke en Charles Laarschot 1 mei   30 juni
Wouter en Riet Kraak 1 juli   31 juli
Cees en Guda Bruin 1 aug   31 aug
Janny Winter 1 sept   30 sept
Wil en Sjoerd Haasdijk 1 okt  31 okt


Aankomst en vertrek:

 
Aanmelden(klik voor groene kaart)
Telefonisch aanmelden tussen 17.00 en 18.00 uur.
 

Afrekenen

NCC tarieven 2018 (klik)

Toeristenbelasting € 1.00 per persoon per overnachting
Voor de actuele bedragen zie het publicatiebord op het terrein.

Uw verblijf dient altijd te worden afgerekend bij de beheerders, uitsluitend met PIN.

Mocht men door afwezigheid van de beheerders niet hebben kunnen afrekenen, dan wordt door de beheerder een factuur naar uw emailadres verzonden met het verzoek het bedrag per bank over te maken. Een kopie van deze factuur wordt naar het NCC Bureau in Ede verstuurd.

Aard van het terrein

Twee terreintjes omgeven door dichte bebossing, met in het midden een speeltuintje. Volg de aanwijzingen van de beheerder m.b.t. het parkeren van de auto. Het terrein is gelegen op 200m afstand van het Brielsemeer, nabij de camping ‘De Krabbeplaat’.
Honden zijn zonder extra kosten toegestaan.

Sanitair en wasvoorzieningen 

  • Toiletten en warme douches zijn aanwezig. 
  • Afwasgelegenheid aanwezig bij toiletgebouw.
  • Wasmachine en droger aanwezig.
  • Caravantoiletten ledigen in stortput.

Vuilnis

Alleen huisvuil(restafval) in dichtgebonden zakken in container. Zie verder mededelingen op het terrein.
Papier & Glas in containers in Brielle.

Schotelontvangst, digitene en internet 

Schotelontvangst goed. Digitenne beter. WIFI aanwezig

Dorpen en steden in de omgeving 

Brielle situatiekaart

Brielle centrum, ±1 km (fiets en voetgangerspontje mei t/m augustus dagelijks, april en september alleen zaterdag en zondag; zie mededelingenbord voor vertrektijden). Levensmiddelen verkrijgbaar in de kampwinkel van camping ‘De Krabbeplaat’ gelegen op 500 m van het NCC-terrein.
Oostvoorne, Rozenburg ± 10 km (fiets of auto).

Aard van de omgeving

Algemeen
De Zuid-Hollandse eilanden bestaan uit Voorne Putten-Rozenburg en Goeree-Overflakkee en liggen in een van de meest dynamische gebieden van Nederland. Ingeklemd tussen Wereldhaven Rotterdams enerzijds en de Zeeuwse eilanden anderzijds zijn de natuur en cultuur nauw verweven met de vooruitgang en het moderne leven. De natuur met zijn brede zandstranden, bossen en duinen zorgen voor rust en ruimte en zijn ideaal voor een fiets-of wandelvakantie. De ligging aan zee en aanwezigheid van diverse meren bieden volop watersportmogelijkheden. De oude vestingstadjes Brielle en Hellevoetsluis en ook het historische havenstadje Middelharnis doen de tijd van vroeger herleven, maar zijn tegelijkertijd levendige stadjes met volop winkels, terrasjes en uitgaansmogelijkheden. En wilt u weten hoe de toekomst er uit gaat zien? Op steenworp afstand van de Zuid Hollandse eilanden kunt u vanuit Futureland op de Maasvlakte zien hoe nieuw land opgespoten wordt en de vorm van Nederland verandert.

De Zuid Hollandse eilanden: verrassend veelzijdig!

Veer Brielle
Het terrein ligt in een groene oase van rust, dicht bij de poort van Europa. Aan de overzijde van Op ca. 200 m van het terrein is het Brielsemeer, waar volop gelegenheid is voor zeilen, surfen, zwemmen en vissen. Verhuur van roeiboten eventueel met motor, kano’s, waterfietsen bij pontbaas. het meer ligt bij de Geuzenstad Brielle, bereikbaar met de fiets- en voetgangerspontje (mei t/m augustus dagelijks, april en september alleen zaterdag en zondag). Vaartijden: zie mededelingenbord. Zeestrand op ongeveer tien kilometer afstand op de Maasvlakte. Strandje op 500 meter afstand aan het Brielse Meer. Prachtige wandelingen te maken in het Voornse Duin gelegen bij Rockanje. Historische plaatsjes als Hellevoetsluis, Goedereede, Stellendam en Deltawerken.

Recreatiegebied Brielse Meer

Het water van het Brielse Meer is de kern van het 750 hectare grote recreatiegebied. Het ongeveer 10 kilometer lange Brielse Meer beslaat ruim de helft van het hele gebied. Dat maakt het zeer geschikt voor watersport en oeverrecreatie. Verspreid over het Brielse Meer telt het verschillende aanlegsteigers en leuke haventjes, zoals van het vestingstadje Brielle en het voormalige vissersdorp Zwartewaal. Op de noordoever ligt een beschut terrein voor naaktrecreatie. Vanaf de strandjes is het veilig zwemmen. Bovendien is het Brielse Meer een uitstekende vislocatie.

VVV- Brielle 

Stichting Regio VVV Zuid Hollandse eilanden 
VVV kantoor Brielle, Turfkade 18, Brielle, T 0181-472662
 

kaart Brielle

Toegangswegen

  1. Vanuit Rotterdam A15 volgen, door de Botlektunnel richting Europoort. A15 gaat over in N15. Na de tunnel afrit 12, Brielle N57. Over het Hartelkanaal, Harmsenbrug afslag ‘Brielse Maas Noord’. Onder aan de afrit linksaf de Staaldiepseweg op. (*) Na ca. 2,3 km linksaf Brielse Veerweg in (bord ‘Damveld’). De 2e inrit rechts is de toegangsweg naar De Lepelaar.
  2. Via de Haringvlietdam richting Brielle (N57). Bij verkeerslichten waar aangegeven linksaf Brielle 3 km, rechtdoor richting Rozenburg.
  3. Na circa 1 km, rechtsaf (Brielse Maas Noord). Onder aan de afrit linksaf de Visserijweg op overgaand in de Staaldiepseweg. Zie verder onder a (*).

Aanvullende gegevens

National cpr online