Kampeerregels van de NCC Terreinen.


Hartelijk welkom op ons terrein. Wij hopen dat uw verblijf bij ons u zal bevallen. Met deze kampeerregels proberen wij uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  1. Aanmelden. De beheerder zal dit samen met u verzorgen.
  2. Electriciteit. Wordt afhankelijk van de duur van uw verblijf of per dag tegen een vaststaand tarief of met een kilowatt-uur-meter berekend.
  3. Brandpreventie. Wij nemen aan dat elke bezoeker een brandblusapparaat in zijn/haar caravan of kampeerauto bij de hand heeft. Open vuur uitsluitend in overleg met de beheerder. Een barbecue mag worden gebruikt met toestemming van de beheerder.
  4. Luifel/Voortent. Uiteraard toegestaan met een maximale diepte van 3,5 meter. Bovendien mogen per kampeermiddel 2 bijzet-tenten van bescheiden afmetingen geplaatst worden.
  5. Terrein en milieu. Wij verzoeken u ons te helpen door uw kampeerplaats en de omgeving daarvan schoon te houden, het afvalwater op een deugdelijke manier op te vangen en dit tijdig en uitsluitend te storten op de per terrein hiervoor aangegeven plaats. Huishoudelijk afval kunt u in dichtgebonden plastic zakken in de aanwezige afval-containers deponeren.
  6. Rekening houden met medekampeerders. Gebruik op het terrein tussen 23.00 uur en 07.00 uur geen motorvoertuigen. Zorg ervoor dat geluid niet verder draagt dan uw eigen kampeermiddel.
  7. Huisdieren. Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan, mits deze buiten uw kampeermiddel zijn aangelijnd, en buiten het terrein worden uitgelaten. Eventuele “ongelukjes” ruimt u vanzelfsprekend zelf even op.
  8. Gasten. Meld deze vooraf aan bij de beheerder. Vraag hen zich bij aankomst te melden bij de beheerder.
  9. Betaling. Uw verblijfskosten rekent u af bij de beheerder voor uw vertrek. Dit kan dagelijks (soms niet op Zondag). De tijden hiervoor zijn aangegeven op het publicatiebord of aan het bureau.
  10. Tot slot. In gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien beslist de beheerder, en zijn beslissing is definitief, De beheerder is bevoegd om kampeerders en bezoekers de toegang tot het terrein te ontzeggen.

Aanvullende gegevens