Provincie Limburg
Gemeente Venlo
De Spekberg 
2,5 ha, 65 plaatsen
(in gebruik sinds 1983)
Postadres
NCC-clubterrein
De Spekberg,
Maasbreeseweg 223,
5927 NZ Blerick/Venlo,
telefoon (077) 387 15 86,
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kaartpositie: N 51°21'56" - O 6°06'15"
 
Groeten uit Blerick
 
Beheerder
Frank en Wies Baars
 Frank BaarsWies Baars
   
Telefonisch tussen 17.00 en 18.00 uur. Telefonische aanmeldingen voor de maanden juli en augustus dienen met een groene kaart bevestigd te worden.
Toeristenbelasting  € 1.35 per persoon per overnachting
Voor de actuele bedragen zie het publicatiebord op het terrein

Afrekenen

Er dient altijd te worden afgerekend bij de beheerder. Mocht men door afwezigheid van de beheerder niet hebben kunnen afrekenen, dan dient men het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk over te maken op NL17 INGB 0000 2717 02, t.n.v. Nederlandse Caravan Club-Terreinen te Ede, onder vermelding van: Lidnummer, Bonnr. en Terrein 10

Activiteiten vanaf het terrein:

 

Activiteiten op het terrein:

 • Speels Blerick    klik hier voor meer informatie 


Aard van het terrein

Bosterrein

Sanitair en was voorzieningenBlerick sanitair

 • warme en koude douches.
 • Chemisch toiletten legen in de stortput en alleen voorzien van water bij de stortput.
 • Vaatwasplaats
 • Wasmachine, wasdroger en centrifuge zijn aanwezig
 • Geen afvalwater lozen bij de watertappunten op het terrein.

Schotelontvangst
Schotelontvangst en digitenneontvangst is goed.

Vuilnis
In dichtgebonden plastic zakken in de containers bij de ingang van het terrein. Glas in de glascontainers bij de supermarkten in de dorpen. Kranten en tijdschriften in de kunststofkast naast de vuilcontainer. Geen glasafval voor of naast de terreincontainers plaatsen.

Verdere bijzonderheden
Er is een zeer fraai slechtweer accommodatie "Het Spekhoes" met bibliotheek en tv. Met mogelijkheid tot het afspelen van een DVD. Tevens is er een vaste computer met internetverbinding. De keuken is ingericht met een gasformuis en een hete luchtoven. Het is een kindvriendelijk terrein met een speeltuin, zandbak, fietsjes en skelters. 
Honden zijn zonder extra kosten toegestaan.
 
Blerick de spekberg

Steden/dorpen in de omgeving
Maasbree en Blerick/Venlo ca. 2,5 à 3 km.
Koopavond: Donderdagavond in Venlo
Vrijdagavond in Blerick
Markt: Vrijdag 14.00 tot 19.30 uur in Blerick
 

 

Aard van de omgeving

Toeristische informatie
Algemeen:
Bosterrein met veel wandel,-en fietsmogelijkheden. In de directe omgeving zijn overdekte en open tennisbanen, diverse golfterreinen, manege met verhuur van rijpaarden, diverse zwembaden en een speciaal subtropisch zwembad. Voor extra verwennerij is een bezoek aan de heerlijke thermaalbaden in Arcen een aanrader.
Het kloosterdorp Steyl

 

Het kloosterdorp Steyl is een cultuurhistorische dorpje bij Tegelen. Een oase van rust, bezinning en vrede binnen de drukte van het omringende stedelijk gebied Venlo -Tegelen. De indrukwekkende
kloostergebouwen met werkplaatsen, tuinen en kerken zijn vandaag de getuigen van een bijzondere geschiedenis en traditie die zich met Steyl heeft verweven.
 

Familiepark klein Zwitserland in Tegelen
Al vanaf 1939 is Klein Zwitserland hét familiepark bij uitstek. Samen wippen, glijden en schommelen: al generaties lang biedt Klein Zwitserland puur speelplezier!
Maar Klein Zwitserland is meer. Zo liggen er de langste buisglijbaan en de hoogste schommel en de van Europa; beiden staan ook vermeld in het beroemde Guiness Book of Records.
 

De Passiespelen
De Passiespelen is een vijfjaarlijks religieus en cultureel evenement, dat in het openluchttheater De Doolhof in Tegelen wordt uitgevoerd. Ontstaan vanuit een kleinschalig Franciscusspel zijn de spelen sinds 1931 uitgegroeid tot een theatergebeurtenis van internationale allure.
 

Het Limburgs Museum in Venlo
In september 2000 gingen de deuren open van een nieuw museum. Het limburgs Museum. Gevestigd in Venlo. In een spraakmakend gebouw van architect Jeanne Dekkers. De geschiedenis, tradities en trends van misschien wel de meest afwisselende en leukste provincie van Nederland zijn er het onderwerp
 

Theater de Maaspoort
Theater de Maaspoort is het toonaangevende theater in Noord- en Midden-Limburg. Het programma is zeer gevarieerd: van toneel tot dans, van klassieke muziek tot populaire muziek, van opera en operette tot musical, van cabaret tot jeugdtheater
 
 

Toegangswegen

 1. Vanaf Eindhoven (A67) bij afslag Helden-Sevenum rechtsaf richting Helden-Kessel, daarna richting Venlo-Maasbree (N275). Na circa 3,5 km voorbij Maasbree bij hm-paaltje 3.1 is terreiningang aan de rechterkant. 150 meter voor de ingang staat een NCC pijl.
 2. Komende van Arnhem/Nijmegen via A73 richting Maastricht afslag 14 richting Maasbree,Helden Baarlo (crematorium). Bij verkeerslichten rechtdoor. Na ca. 1200 meter bij hm-paaltje 3.1 is terreiningang aan de linkerkant. 150 meter voor de ingang staat een NCC pijl.
 3. Vanaf richting Maastricht op de A73 afslag 14 richting Maasbree, Helden, Baarlo (crematorium). Bij verkeerslichten rechtsaf, na 400 meter bij verkeerslichten rechtsaf richting Maasbree. Na 1200 meter bij hm-paaltje 3.1 is de terreiningang aan de linkerkant. 150 meter voor de ingang staat een NCC pijl.
 4. Vanaf Duitsland (A67) richting Maastricht aanhouden. Bij afslag 14 richting Maasbree. Zie verder onder c.
 5. Vanaf Duitsland (A61) even voor Venlo afslag Kaldenkirchen. Na de voormalige grensovergang richting Tegelen. Bij de verkeerslichten rechtsaf, de nieuwe over de Maas gebouwde Zuiderbrug A73 volgen tot de grote kruising met verkeerslichten. Dan de A73 op en afslag 14 nemen. Zie verder onder c.
 6. Vanaf Roermond-Tegelen, voorbij de bebouwde kom Tegelen de nieuwe over de Maas gebouwde Zuiderbrug (A73) oprijden tot de grote kruising met verkeerslichten. Zie verder onder c.
 7. Waar u ook vandaan komt altijd op de A73 de afslag 14 nemen en altijd richting Maasbree. Zie verder onder c.

 

kaart Blerick

 

 

Aanvullende gegevens